Car Kit

Folie Auto

Promotie - 300 Lei


Nu trebuie sa mergeti la R.A.R.


Timp de executie: 2 ore


Nu se demonteaza nimic de pe masina


Folie auto dintr-o singura bucata


Garantie folie auto - 2, 4 sau 7 ani


Service autorizat de R.A.R.Certificat de Conformitate        Certificat de Conformitate

Car Kituri

Car Kit Parrot CK 3000 (fara display) - 429 Lei

Initiere sau acceptare apel. Selectare interlocutor(identificare 150 de contacte). Incheiere sau refuzare apel. Displayul pe doua sau trei linii arata nivel semnal, ultimele apeluri, contacte etc. Sincronizare automata a agendei telefonice si ale ultimelor apeluri. Meniul vocal reda vocal pozitia din meniul Carkit-ului. Oprire automata a radioului in timpul convorbirii, cablul MUTE fiind inclus in pachet. Trecere la convorbire in modul privat doar printr-o apasare pe tasta verde. Dupa oprirea motorului, Carkit-ul ramane conectat pana la terminarea apelului. Memorarea a pana la 5 telefoane distincte. Functie de reducere a zgomotului si a anularii ecoului. Permite controlul volumului separat pentru microfon si difuzor. Update-ul de software se realizeaza fara a demonta kit-ul, prin Buetooth. Navigarea in meniu este usurata de butonul rotativ, iar tasta verde si cea rosie sunt perfect vizibile si la indemana ta. Ai un sunet de calitate superioara datorita sistemului de anulare a ecoului.

Setul include: unitate de control electronica CK3000, cablu de alimentare, microfon cu cablu, cablu de iesire pe linia audio a masinii, tastatura, manual de utilizare.

Car Kituri


Car Kit Parrot CK 3100 (display alb-negru) - 629 LEI

Primul Car Kit Bluetooth dotat cu receptor GPS care, conectat la PDA sau Smartphone, ofera posibilitatea de a avea in masina un sistem de navigatie GPS performant. Caracteristicile acestui car kit sunt similare car kit-ului CK3100, adaugandu-i in plus functiile specifice unui receptor GPS. Standardul GPS folosit este NMEA-0183; datele colectate de la sateliti pot fi folosite de catre orice PDA sau Smartphone pe care s-a instalat, in prealabil, o aplicatie de navigatie GPS. Pe display pot fi afisate informatii specifice GPS: numarul de sateliti activi sau detectati, coordonate geografice, viteza sau directie. 12 canale paralele de receptie GPS. Antena activa. Protocol NMEA.

Compatibil cu orice telefon, smartphone sau PDA Phone ce are implementata tehnologia Bluetooth.

Car Kituri


Car Kit Parrot 3200 LS-Color - 650 LEI

Unitate display detasabila. 2 microfoane incorporate in display. Foloseste difuzoarele masinii. Tonuri de apel HiFi. Personalizare cu imagini de fundal color. Toate contactele sunt memorate in memoria interna a car kit-ului. Apelare vocala. Fotografia apelantului este preluata din telefon si afisata pe ecran. Afisaj color, TFT, cu rezolutie 160 x 128 pixeli si 262.000 culori. Luminozitate si contrast reglabile. Afisarea ultimelor apeluri. Teme pentru alegerea interfetei grafice. Anularea ecoului. Transmisie audio Full Duplex. Suporta memorarea agendei de contacte si lista ultimelor apeluri pentru 5 telefoane mobile folosite alternativ. Apelarea vocala a pana la 150 de numere din agenda.

Car Kit


PRODUSE

CONTACT

031.424.46.12

0766.597.505

E-mail: maxalarm@yahoo.com

ADRESA

Soseaua Giurgiului, Nr. 269A, Sector 4, Bucuresti

Harta

SUPORT ONLINE

Geamuri Fumurii

PROGRAM

Luni-Vineri 9:00 - 18:00

Sambata 9:00 - 15:00

Duminica Inchis

SEDIU MaxAlarm

Sediu MaxAlarm

Telefon MaxAlarm

Card MaxAlarm

Llumar


Galerie Imagini

AICI puteti gasi o galerie de imagini cu masini care au montat geamuri fumurii legale la service-ul nostru.

Design3Edge
Design3Edge
Design3Edge
Design3Edge

detalii...


Ce spun clientii nostri?

Pareri clienti

"Am ramas extrem de placut impresionat dupa ce mi-am aplicat folie auto LLumar la voi. Ati dat dovada de rapiditate si profesionalism, iar lucrarea a iesit cum mi-am dorit. Va voi recomanda prietenilor mei pentru ca sunt foarte multumit."

Marius Ene - Renault Megane


Pareri clienti

"Imi place cum mi-ati montat folie auto, imi place ca nu mi-ati desfacut masina bucatele si imi place cum arata. Stiam ca o sa arate bine dar nu ma asteptam sa arate chiar asa. Concluzia: Recomand tuturor!"

Iulian Sandu - Audi A4